april 03, 2023

Ni bestämmer: Om jag fick bestämma helt själv hemma.

Skulle jag äta stekt falukorv på macka till middag minst tre dagar i veckan. De andra dagarna skulle jag äta yoghurt. Jag skulle ha en inredning som är aningen mer romantisk. Antagligen en spetsgardin någonstans. Jag skulle också ha en midnattsblå sänggavel i sammet.

Jag hade antagligen varit mindre sträng i min barnuppfostran. Det är min man som är den stränga och ibland måste jag ta i litegrann för att han inte ska känna att han också är den elaka. Barnet hade antagligen aldrig flyttat hemifrån, för vi hade varit för bra vänner och hans liv alldeles för bekvämt. Jag hade varit okej med det dock.

Hade jag fått bestämma helt själv hemma så hade jag inte haft gitarrer i varje hörn. Jag hade inte heller haft en dator där det en gång i tiden stod en kakelugn, inte när platsen bara väntar på en ny vacker kakelugn.

2 kommentarer:

  1. Min sambo struntar i inredning så länge alla hans instrument mår bra (de är många och finns också i varje rum). Har iallafall lyckats få honom från 'det är inte viktigt så det gör vi inte' till att 'det är inte viktigt för mig så om du betalar själv, köp (nästan) vad du vill till hemmet' vilket jag tycker är mer rimligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min man är extremt inredningsintresserad. Jag köpte nya sängkläder förra veckan och fick motivera för mitt färgval. Är typ avundsjuk på dig!

      Radera