december 06, 2022

Tips, och annat skit - Lucka 6.

Dagens lucka i julkalendern är en fortsättning på gårdagens tips. Också ett tips i tipset, precis som igår. För några veckor sedan hade min man högläsning från twitter, vilket händer några gånger i veckan, oftast när någon tipsar om saker att äta eller dricka.

Hursomhelst. Twitters tips den här gången var en budgetchampagne som skulle vara väldigt bra, och om någon säger orden budget, champagne och bra i samma mening så har jag lagt en beställning innan meningen är avslutad.

Hem kom ett par flaskor och någon vecka senare kom ytterligare ett gäng flaskor, för Henri Dosnon Brut Selection är inte bara en väldigt bra champagne för relativt små pengar, utan det är även en perfekt present tillsammans med Pärlans kolor, en trave fina stearinljus och en handskriven hälsning med en länk till en spotifylista som du tycker att man borde lyssna på medan man dricker sina bubblor och äter sina kolor.

(Och som vanligt är den mörkare texten ovan en klickbar länk som tar er raka vägen till tipsen, men det visste ni redan.)

2 kommentarer:

 1. SLUT I LAGER! Redan! Jädraskit! 🍾

  Lohe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alltså man är ju en storbloggare som det blev väl en rusning dit! Tog slut direkt! Hemsidan gick ner! 😂

   Radera