december 27, 2022

Övermodigheten.

Vaknade imorse och undrade hur jag tänkte när jag köpte skor med elva centimeters stilettklack igår. Nej, det kommer bli en retur på dem, för det är ju tråkigt om jag behöver sitta ner hela galan.

Klickade istället hem ett par nästintill identiska skor, i glittrande guld och med vristband, fast med åtta centimeters klack som dessutom är en aning bredare än bara en knapp pyttecentimeter.

Så jävla vuxet.

6 kommentarer:

 1. Jag brukar tänka att ingen är snygg hungrig, kall eller med ont i fötterna så ät ordentligt, ha på tillräckligt med kläder och… ja, inte för obekväma skor 😁

  Lohe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Well, det är en väldigt snäv klänning så jag är lite rädd att jag behöver vara hungrig veckorna innan, men klackarna är iallafall inte hemska och ärmarna är långa för jag hatar att frysa. Så två av tre är väl inte illa? 😅

   Radera
 2. Jag hade (pga att vi reste i 2,5 vecka med bara handbagage och åkte direkt till bröllopet=bröllopsskor var inte prioriterat i packlistan), bekväma skor på senaste bröllopet vi var på. Alla var avundsjuka på mig i slutet av festen, när de själva hade fått klä av sig till barfota pga obekväma klackar. Så inte tråkigt vuxet utan smart. Ingen fest är rolig med ont i fötterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast man vet att det är en riktigt bra fest när klackarna ligger i en hög i hörnet på dansgolvet. Fantastisk känsla!

   Radera