juli 31, 2022

Slut på sus och dus.

Femtio mil senare är vi hemma igen. Det borde ha tagit fem timmar eller så, men istället tog det nästan tio. När vi långsamt rullade förbi de två allvarliga bilolyckorna som skapade evighetsköer tänkte jag att de där extra timmarna inte betyder någonting alls.

Rammstein var fantastiska. Musiken absolut, men showen, herrejävlar. Hade puls flera timmar efteråt, till och med när jag somnade.

En annan känsla som stannat kvar är mättnaden efter helgens två hotellfrukostar, fredagens grillbuffé, lördagens pizza till middag och burgaren från tidigare idag, dessutom uppföljd med ett impulsivt stopp på en gigantisk godisaffär.

Imorgon startar min tredje semestervecka och hädanefter ska jag leva på kvarg och frukt, samt träna varje dag. Mmm, träna. Mmm, frukt. Mmm, kvarg.

2 kommentarer:

  1. Jadu, livet är skört. Skönt att ni kom hem ordentligt! Nästa Göteborgstur får du passa på att se skärgården också. :) /Tove

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nästa Göteborgstur är en arbetsresa, men det låter ju onekligen som att jag får planera in en tripp till skärgården snart också. ☺️

      Radera