maj 23, 2018

Jag vet inte.

Jag är så förbryllad. Jag fick en så jävla elak kommentar på ett blogginlägg som jag kommenterat, om att jag med flit försökte få en annan människa att må dåligt. Läste den och blev bara va? Och sen blev jag så jävla ledsen. Ledsen för att jag blev så missförstådd, ledsen för att någon på fullaste allvar tror att jag vill göra en situation värre för någon annan, ledsen för att jag tydligen är för känslobaserad.

Det är så jävla orättvist för det enda jag är är ju en känslohärd. På riktigt. Jag trodde att det var lite bättre och så får jag en enda elak kommentar från någon som jag inte ens känner och därmed inte kan bry mig om och så bryter jag ihop och måste böla på jobbtoaletten i tjugo minuter. Uppenbarligen är jag inte så jävla stabil. Kanske borde jag ta den där sjukskrivningen som psykologen erbjuder, gömma mig någonstans.

10 kommentarer:

 1. Fast du. Jag såg den också och reagerade precis likadant. Så jävla onödigt av den personen. Ta inte åt dig, jag vet att det är lättare sagt än gjort. Extra känsligt läge för dig nu också, men oavsett så var det uppenbart att du bara ville väl. KRAM

  SvaraRadera
 2. Alltfinnsredan23 maj 2018 kl. 10:43

  Jag läste också det där. Jag tror såhär: både du och den som kommenterade är känslosvall och på en plats där alla egna erfarenheter rinner över. Otroligt onödigt hård ton dock.

  Ibland, för mig, är det som att hjärnan tar fasta på lite "ofarliga" saker att reagera jättehårt på med enorm, oproportionell ilska eller ledsenhet för att själva livet är SÅ mycket mer jävla hårt och på riktigt och hjärnan, hjärtat och själen måste pysa lite i taget för sånt som egentligen inte räknas för går man rakt på kärnan så tror man att man ska dö. Kan det vara därför det känns så otroligt jobbigt, den där ordväxlingen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, säkert. Och så kanske jag hade börjat slappna av lite och så pang liksom? Så det kan bli.

   Radera
 3. Jag läste den också. Tänker att den som skrev också mår dåligt eller har mått dåligt, eller att hen blev rädd? Att det var känslor som triggades. All omtanke och medkänsla till dig, och det var ju fler som skrev som du, om läkemedlet. Kramar.

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag som mottagare av din kommentar såg ingenting annat än omtanke i den <3

  SvaraRadera
 5. Fanns inget fel i din kommentar! ��❤️

  SvaraRadera