mars 29, 2023

Ni bestämmer: Böcker och desserter.

Bra önskerubriker i det förra inlägget, hörni. Mycket bra! Älskar när jag själv inte behöver tänka, antagligen för att jag tänker alldeles för mycket varje dag. Först ut är Carin som undrar vad jag läser eller lyssnar på just nu samt vilka desserter som varit månadens bästa.

Det är en enkel fråga och en svår fråga. Den svåra frågan är vad jag läser just nu, eftersom jag är i en period där jag inte fastnar. Börjar läsa och slutar sen. Den senaste boken som jag läste ut var Äkta kärlekar av Taylor Jenkins Reid och den var okej, men inte mer.

Månadens bästa dessert är lite otippad. Vi har ätit mycket gott, till exempel var lördagens våffla med skivad banan, salt karamellglass och nougatsås verkligen inte dum, men allra bäst har nog varit de små efterrätterna som vi ätit på kontoret.

Någon på jobbet sålde kakor till sitt barns klassresa och min chef köpte en ask dammsugare. Han har den på sitt skrivbord och varje dag efter lunchen gläntar han på locket, och så sjunker vi ner i fåtöljerna och sippar på en kopp skummigt kaffe och äter de där små mjuka dammsugarna och det är lika jäkla gott varje gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar