mars 23, 2023

Kontor i stan.

Efter en långdragen förhandling landar vi till sist i ett hyreskontrakt. Det är en jäkla tur, för parallellt med förhandlingarna har jag låtit en inredningsarkitekt ta fram en idékarta. Det finns ingen tid att spilla. Ändå lyckades de utdragna förhandlingarna trolla bort min sommarsemester.

Lokalen kommer stå färdig den första juli och våra ägare vill att vi ska flytta in direkt efter semestern. Det innebär att kontoret ska inredas i juli. Att lås och larm och kaffemaskin och herregud jag vet inte ens vad mer som behöver göras, men vad det nu än är så behöver det ske under juli. Lycka till, till mig.

Det är okej att jag inte vet vad som behöver göras, för jag har fått en extern resurs som ska berätta allt jag behöver veta om att etablera ett nytt kontor. Ta all hjälp du behöver för man vet aldrig vad mer som landar på ditt bord, skrev min VD och avslutade med en blinkande emoji. Sån osis att jag efter alla år av att längta efter ett kontor i stan kommer vara utbränd och sjukskriven när vi väl har ett.

3 kommentarer:

 1. Hm. Låter inte alls schysst. Tycker du att det känns okej? Jag hade blivit vansinnig.

  Lohe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså jag är helt fine med det! Jag överdriver lite, jag kommer kunna ha semester i sommar men inte fyra sammanhållande veckor. Men det kommer bli sjukt roligt att skapa det nya kontoret så helt ärligt längtar jag typ! 😅

   Radera
 2. Jamen dåså! Det viktiga är att du är nöjd och glad!
  Lohe!

  SvaraRadera