juni 21, 2021

Väntar lite till

Min vänstra arm gör ont att lyfta. Det lilla nålsticket från vaccinsprutan är ömt. Jag missade precis ett samtal från Region Stockholm. Det går inte att ringa upp numret, där finns bara en telefonsvarare som berättar att samtalet kommer från en av regionens mottagningar. 

Jag ser framför mig hur någon sitter med min sons remiss i handen. Jag har låst telefonen vid min hand nu. Har ljudet på hela tiden, för första gången på jag vet inte hur många år. Kissade precis det allra snabbaste jag kunde för att inte riskera ännu ett missat samtal.

1 kommentar:

  1. Jag vill dela min fantastiska upplevelse till alla om en trollformler som heter Dr Kumar, min man fuskade mot mig och när jag fick reda på att vi hade en kamp som fick honom att fylla för en skilsmässa och han flyttade ut ur huset. Jag älskar min man väldigt mycket och jag vill inte förlora honom, jag bad honom att komma tillbaka hem som han vägrade. Jag letade efter kärlekscitat online om jag kunde se vad jag kommer att använda för att få min kärlek hemma och jag såg folk prata om Dr Kumar och hans fantastiska arbete vars fall liknade mitt de lämnade hans kontaktinformation och jag kontaktade honom och han sa till mig att inte oroa mig att efter 24 timmar kommer min man att avbryta skilsmässan och komma tillbaka till mig efter att jag gjorde allt han bad mig göra, till min största förvåning nästa dag, kom min man tillbaka och han knäböjde och bad mig att acceptera honom tillbaka och han lovade mig att han aldrig kommer att lämna eller fuska på mig igen. Tack än en gång Dr Kumar du är verkligen en välsignelse för mig. Han kan också hjälpa dig att få ditt ex tillbaka, kontakta Dr Kumar på e-post: spellcasttemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051705853

    SvaraRadera