juni 29, 2021

Äntligen

Tjugo över elva sjunker vi ner i varsin fåtölj i väntrummet på barnkliniken. Det är bara barnet och jag där. En pappa och hans son kallas in samtidigt som vi sätter oss ner. Jag sitter längst ut på sitsen. Känner hur ryggen är alldeles spikrak. Min son vräker ut sig i fåtöljen. 

Vi hinner bara sitta någon minut innan en läkare står i dörröppningen. Hon har varma ögon ovanför munskyddet. Hon lyssnar på oss, läser i journalen och undersöker barnet. Jag håller med akutläkaren, säger hon sedan. Vi börjar med EEG och EKG och sedan tar vi det därifrån. Jag ringer runt för att se var det är kortast väntetider. 

När vi går därifrån finns det en plan, det finns ett nästa steg. Vi sätter oss på en uteservering och beställer lunch. Pratar om läkarbesöket och restriktionerna som har lagts på barnet. Inget spelande, ingen maxbelastning i träningen. Inga stressiga situationer, minst åtta timmars sömn varje natt. 

Efteråt tar han sin väska, kramar mig hej då och går till tåget. Det har gått två veckor sedan anfallet och tanken på att låta honom åka till sin pappa river inte längre sönder mig. Nu har vi en plan. Nu finns det någon mer som kämpar för honom. 

2 kommentarer:

  1. skönt att det finns en plan <3

    SvaraRadera
  2. Jag vill dela min fantastiska upplevelse till alla om en trollformler som heter Dr Kumar, min man fuskade mot mig och när jag fick reda på att vi hade en kamp som fick honom att fylla för en skilsmässa och han flyttade ut ur huset. Jag älskar min man väldigt mycket och jag vill inte förlora honom, jag bad honom att komma tillbaka hem som han vägrade. Jag letade efter kärlekscitat online om jag kunde se vad jag kommer att använda för att få min kärlek hemma och jag såg folk prata om Dr Kumar och hans fantastiska arbete vars fall liknade mitt de lämnade hans kontaktinformation och jag kontaktade honom och han sa till mig att inte oroa mig att efter 24 timmar kommer min man att avbryta skilsmässan och komma tillbaka till mig efter att jag gjorde allt han bad mig göra, till min största förvåning nästa dag, kom min man tillbaka och han knäböjde och bad mig att acceptera honom tillbaka och han lovade mig att han aldrig kommer att lämna eller fuska på mig igen. Tack än en gång Dr Kumar du är verkligen en välsignelse för mig. Han kan också hjälpa dig att få ditt ex tillbaka, kontakta Dr Kumar på e-post: spellcasttemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051705853

    SvaraRadera