juni 23, 2021

Egentligen bryr jag mig bara om barnet

På tisdag ska vi träffa det som blir barnets doktor. Remisser kommer att skickas till olika enheter inom regionen för MR-hjärna, EEG och EKG, men vi får en läkare som håller ihop alltsammans. Jag rullar skuldrorna när vi har lagt på, försöker sänka ner axlarna men känner hur musklerna protesterar.

Jag skulle vilja ha en midsommarafton med firande och glädje, men det kommer inte bli så. Jag längtar efter att känna mig avslappnat lycklig, men mina axlar är spända och bröstkorgen är darrig av oro. Jag drömmer om jordgubbstårta, solsken och ett friskt barn. 

1 kommentar:

  1. Jag vill dela min fantastiska upplevelse till alla om en trollformler som heter Dr Kumar, min man fuskade mot mig och när jag fick reda på att vi hade en kamp som fick honom att fylla för en skilsmässa och han flyttade ut ur huset. Jag älskar min man väldigt mycket och jag vill inte förlora honom, jag bad honom att komma tillbaka hem som han vägrade. Jag letade efter kärlekscitat online om jag kunde se vad jag kommer att använda för att få min kärlek hemma och jag såg folk prata om Dr Kumar och hans fantastiska arbete vars fall liknade mitt de lämnade hans kontaktinformation och jag kontaktade honom och han sa till mig att inte oroa mig att efter 24 timmar kommer min man att avbryta skilsmässan och komma tillbaka till mig efter att jag gjorde allt han bad mig göra, till min största förvåning nästa dag, kom min man tillbaka och han knäböjde och bad mig att acceptera honom tillbaka och han lovade mig att han aldrig kommer att lämna eller fuska på mig igen. Tack än en gång Dr Kumar du är verkligen en välsignelse för mig. Han kan också hjälpa dig att få ditt ex tillbaka, kontakta Dr Kumar på e-post: spellcasttemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051705853

    SvaraRadera