juni 28, 2021

Avlägsen nedräkning

Junis sista vecka drar in. Den börjar framför det öppna sovrumsfönstret och arbetsdatorn. Benen är trötta efter midsommarhelgens sextiofemtusen steg och det två timmar långa helkroppspasset på Brommas utegym. Luften dallrar av värme. Balkongdörrarna står vidöppna från tidig morgon till sen kväll. Barnet kommer och går medan vi arbetar.

Jag tar pauser, många men inte särskilt långa, de få minuter som ges mellan möten och mail. Sjunker ner på bänken på balkongen, med fötterna högt och ryggen mot mjuka kuddar. Slukar vattenglas med isbitar, citron och mynta. Äter nektariner och kardemummaskorpor. 

Bara två veckor och fyra arbetsdagar till.

1 kommentar:

  1. Jag vill dela min fantastiska upplevelse till alla om en trollformler som heter Dr Kumar, min man fuskade mot mig och när jag fick reda på att vi hade en kamp som fick honom att fylla för en skilsmässa och han flyttade ut ur huset. Jag älskar min man väldigt mycket och jag vill inte förlora honom, jag bad honom att komma tillbaka hem som han vägrade. Jag letade efter kärlekscitat online om jag kunde se vad jag kommer att använda för att få min kärlek hemma och jag såg folk prata om Dr Kumar och hans fantastiska arbete vars fall liknade mitt de lämnade hans kontaktinformation och jag kontaktade honom och han sa till mig att inte oroa mig att efter 24 timmar kommer min man att avbryta skilsmässan och komma tillbaka till mig efter att jag gjorde allt han bad mig göra, till min största förvåning nästa dag, kom min man tillbaka och han knäböjde och bad mig att acceptera honom tillbaka och han lovade mig att han aldrig kommer att lämna eller fuska på mig igen. Tack än en gång Dr Kumar du är verkligen en välsignelse för mig. Han kan också hjälpa dig att få ditt ex tillbaka, kontakta Dr Kumar på e-post: spellcasttemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051705853

    SvaraRadera