juni 20, 2021

Romantisk middag för tre

Idag firar min man och jag elva år tillsammans. Han trodde häromdagen att det var femton år. Antar att det är för att livet med mig känns som en evighet. Hursomhelst. Vi brukar fira genom att dela en flaska champagne, äta något fint och göra oss en kväll bara vi.

Idag kände ingen av oss för att gå hemifrån. Ingenting känns så tryggt just nu som att ha barnet innanför samma väggar. Det är helt okej om han vill gå hemifrån eller vara med vänner, men just nu vill inte jag vara den som lämnar.

Så vi tvingade barnet att laga en trerättersmiddag åt oss. Får jag sitta och äta med er eller behöver jag sitta ensam i köket? frågade han medan han dukade på balkongen. Du kan sitta med oss, sade vi. Då är du nära om vi behöver mer vin.

Vi fick en toast skagen till förrätt, brynt spetskål och ryggbiff till varmrätt och rabarberpaj med glass och jordgubbar till efterrätt. Han hade en servett över armen när han hällde upp vinet och behövde bara en gnutta hjälp i köket. Vårt bästa firande på år och dar.

9 kommentarer:

 1. Det låter himla fint, du! Grattis till era första elva år! :)

  SvaraRadera
 2. Så mysigt, och vilken duktig son��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har haft en egen matlagningsdag i veckan i flera år nu samt hjälper ofta till med maten, så han har blivit ganska duktig. 🙂

   Radera
 3. Det låter ju som en underbar bröllopsmiddag <3

  Vilken chock med sonen. Det är ju det västa som finns när det händer barnen något.
  (Jag läser ofta inne hos dig men kan inte kommentera via telefonen tyvärr så jag passar på nu när jag läser bloggar på datorn idag,)

  SvaraRadera
 4. Jag vill dela min fantastiska upplevelse till alla om en trollformler som heter Dr Kumar, min man fuskade mot mig och när jag fick reda på att vi hade en kamp som fick honom att fylla för en skilsmässa och han flyttade ut ur huset. Jag älskar min man väldigt mycket och jag vill inte förlora honom, jag bad honom att komma tillbaka hem som han vägrade. Jag letade efter kärlekscitat online om jag kunde se vad jag kommer att använda för att få min kärlek hemma och jag såg folk prata om Dr Kumar och hans fantastiska arbete vars fall liknade mitt de lämnade hans kontaktinformation och jag kontaktade honom och han sa till mig att inte oroa mig att efter 24 timmar kommer min man att avbryta skilsmässan och komma tillbaka till mig efter att jag gjorde allt han bad mig göra, till min största förvåning nästa dag, kom min man tillbaka och han knäböjde och bad mig att acceptera honom tillbaka och han lovade mig att han aldrig kommer att lämna eller fuska på mig igen. Tack än en gång Dr Kumar du är verkligen en välsignelse för mig. Han kan också hjälpa dig att få ditt ex tillbaka, kontakta Dr Kumar på e-post: spellcasttemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051705853

  SvaraRadera