juni 22, 2021

Något jag kan göra

Tisdag. Jag har telefonen intill mig hela dagen, men Region Stockholm ringer inte igen. Luften darrar av fukt och jag längtar efter ett regn som aldrig vill falla. Min hud är ständigt täckt av ett tunt lager väta, håret lockar sig i nacken.

Jag läser resultaten från blodproverna i barnets journal. Det enda som sticker ut är nivån av kalcium som är för låg. Jag ger barnet i uppdrag att äta en glass om dagen hela sommaren. Jag hade valt en ny varje dag, säger jag. Ätit mig genom GB, Sia och Triumf.

Jag läser att nötter innehåller kalcium och hackar ner ett par nävar hasselnötter i en banankaka. Köper hem ost och häller upp mjölk till middagen. Det är kanske inte mycket, men det är något som jag kan göra.    

3 kommentarer:

 1. Det finns ju kalciumtillskott också om man vill ha en större dos. Antar att du vet det redan.:) Om du inte redan vet, tänk på att järn tas upp sämre om man äter det tillsammans med kalciumrik mat/tillskott, så att han inte får järnbrist istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men jag tänker att läkaren får ordinera det om det behövs större doser. Det var ingen alarmerande brist, så vi börjar så här. Däremot visste jag inte det där om järnupptaget, så det ska jag hålla koll på. Tack!

   Radera
 2. Jag vill dela min fantastiska upplevelse till alla om en trollformler som heter Dr Kumar, min man fuskade mot mig och när jag fick reda på att vi hade en kamp som fick honom att fylla för en skilsmässa och han flyttade ut ur huset. Jag älskar min man väldigt mycket och jag vill inte förlora honom, jag bad honom att komma tillbaka hem som han vägrade. Jag letade efter kärlekscitat online om jag kunde se vad jag kommer att använda för att få min kärlek hemma och jag såg folk prata om Dr Kumar och hans fantastiska arbete vars fall liknade mitt de lämnade hans kontaktinformation och jag kontaktade honom och han sa till mig att inte oroa mig att efter 24 timmar kommer min man att avbryta skilsmässan och komma tillbaka till mig efter att jag gjorde allt han bad mig göra, till min största förvåning nästa dag, kom min man tillbaka och han knäböjde och bad mig att acceptera honom tillbaka och han lovade mig att han aldrig kommer att lämna eller fuska på mig igen. Tack än en gång Dr Kumar du är verkligen en välsignelse för mig. Han kan också hjälpa dig att få ditt ex tillbaka, kontakta Dr Kumar på e-post: spellcasttemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051705853

  SvaraRadera