december 10, 2020

Varsågoda för gnäll.

Det är nästan omöjligt att vakna på morgnarna. Det har inte varit sol en enda timme i december. Är så grått att det alltid känns som skymning. Så när torsdagen kommer går jag inte upp förrän klockan åtta. Då har jag snoozat i en timme. Orkar inget annat än att dra på en stickad tröja över nattlinnet och hämta med datorn tillbaka till sängen.

Jag tittar på mitt hem med kritiska ögon. Är hemma så mycket att det känns trist och platt. Längtar efter att använda andra kläder än byxor och tröja. Längtar efter att sitta på en restaurang, handen runt ett glas rödvin, omgiven av någonting annat än mitt hem.

3 kommentarer:

 1. Har jobbat hemma sedan mitten av mars, och längtar inte så mycket till kontoret egentligen, men saknar att inte socialisera alls. Nu börjar det verkligen kännas att jag inte träffat mina kollegor på nästan ett år. Ingen AW med vänner på hela hösten (vi sågs några gånger i somras när smittläget i Finland, där jag bor, var bra), inga restaurangbesök, minimalt med tid i affärer, inte fira jul med familjen (förutom digitalt), inget nyårsfirande med vänner. Tacksam över att jag numera är sambo. Som singel och ensamboende hade jag nog varit galen vid det här laget.;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min man har också jobbat hemifrån sedan mars och han längtar inte heller till kontoret. Men jag tror att det är som du säger, att det är tur att man har varandra. Tänker att det måste vara tusen gånger svårare för de som är ensamma.

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera