december 11, 2020

Ingen fredagskänsla här.

Mina två största kunder, som tillsammans får knappt hälften av min arbetstid, upptäcker under veckan att de har pengar kvar i sina budgetar. Mycket angenäma problem för oss alla, men när de växlar upp sitt spenderande innebär det också att de klättrar från fyrtio till hundra procent av min arbetstid. Som om den tiden fanns till övers. 

Det känns som om jag inte har slutat arbeta den här veckan. Som att varje dag sträcker sig till tjugotvå och sedan tar sig in mina drömmar. Jag planerar om, flyttar runt arbetsuppgifter i min kalender, navigerar mellan olika möten som dyker upp. Spärrar upp ögonen och blinkar snabbt när det känns som grus under ögonlocken.

Klockan slår sexton och arbetsveckan tar slut. Jag häller upp en kopp kaffe, skriver det här och flyttar mig till soffan. Tar med datorn, har fortfarande femton mail kvar att ta hand om. 

5 kommentarer:

 1. Vad jobbar du med egentligen? Du behöver inte svara såklart...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är projektledare i säkerhetsbranschen.

   Radera
  2. Aha ok! Det låter som ett viktigt jobb... hoppas du tagit helg nu! :)

   mvh distansläraren

   Radera
  3. Jag jobbar inom brand så rent säkerhetsmässigt kan det ju vara en fråga om liv och död, fast lärare känns på nåt sätt ändå som ett viktigare jobb. Mitt jobb kan vem som helst med en utbildning göra, men ditt jobb kräver någonting mer. Det är beundransvärt!

   Ja nu är det helg! 🙂

   Radera
  4. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera