december 25, 2020

Det är nu det börjar.

Juldagen. Så kom ledigheten. Tomma dagar, utan planer, inga måsten. Vi sover till nio, dricker kaffe i sängen. Kokar risgrynsgröt och gör skinksmörgåsar till frukost. Ramlar ner i soffan när frukosten är borta. Han surfar på mellandagsrean, jag läser en bok. 

Utanför faller snön. Det sägs att den ska trilla hela dagen. Vi ska fortsätta göra det här. Göra ingenting alls. Bara ligga under en filt. Läsa, äta vörtbröd med julskinka, prinskorv, köttbullar och senap. Säga att vi inte vill ha mer janssons, men kanske en ägghalva. Så småningom gräva fram chokladpralinerna som inte åts upp igår.

Kanske ta en promenad. När snön ändå virvlar ner, när himlen är klarblå och solen finns där. Men det får bli det mest ansträngande som sker den här juldagen.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera