augusti 09, 2023

Om att vara lite ytlig.

Ännu en dag på kontoret. Idag har jag inte dragit fötterna efter mig. Istället gjorde jag en lista med allt som är kvar inför måndagens kontorsinvigning och listan blev inte direkt kort. Men jag har kontroll och jag kommer hinna klart, bara jag slutar såsa.

Som jag längtar efter att kontoret blir klart. En annan sak jag längtar efter är höga klackar. Jag har spenderat sommaren i sneakers och birkenstock, prioriterat praktiska kläder framför fina. Betraktade min spegelbild i hissen förut och kom på att orsaken till att jag ser så trist ut är för att jag glömt läppstift. Kan inte ens minnas en arbetsdag då jag bar läppstift senast.

Okej, jag är dramatisk, det var typ juni.

Igår såg jag en kvinna med en satinkjol som böljade runt benen och en mjukt stickad tröja till. Gick raka vägen hem och letade fram mina två satinkjolar, men lade tillbaka dem igen. De får vänta till nästa vecka, på läppstiftet och de höga klackarna och ett kontor som flödar av liv.

2 kommentarer:

  1. Alltså jaa, man känner ju pirret. Ska nog också plocka fram min satinkjol jag har. Den brukar kännas för fin, men kan nog få gå till jobbet med just en stickad tröja.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja! Så fint att styla ner med enkelt tisha eller ett linne, kanske platta sandaler eller ballerina och en stickad tröja när vädret kräver det.

      Radera