december 01, 2021

Tips, och annat skit - Lucka 1.

För någon vecka sedan surfade jag in här för att berätta om en film och tänkte att jag också måste komma ihåg att tipsa om en bok, samtidigt som tips tre och fyra poppade upp. Tänkte att jag har tips för en hel jäkla julkalender.

Så. Välkomna till min julkalender! Tips, och annat skit. För alla älskar ju tips och råd som de inte har bett om. Jag hoppas att jag kan fylla en hel julkalender men risken finns att det hela slutar med Jag såg den här tröjan på H&M. Vi får se.

Hursomhelst är jag beroende av den här bloggen så julkalendern kommer att löpa parallellt med de vanliga inläggen, eftersom jag inte kan hålla mina tankar för mig själv. Vilket jag kanske borde fundera över, men skit samma. Mot första luckan!

Lucka 1 - Finch.

Tom Hanks spelar Finch, ensam överlevare efter att vi pajat jorden. Han lever tillsammans med sin hund och robotar som han bygger för att överleva jordens undergång.

En otroligt fin berättelse, hemsk och vacker och alldeles för sannolik. Se den. Gärna tillsammans med ett barn av den lite äldre modellen. Ta en fika efteråt och prata om filmen, det tänker jag behövs. Både att se den och att prata om den.

2 kommentarer:

  1. Tack för tips! Jag såg Världens värsta människa på bio förra veckan och blev blown away! Så det är ett tillbakatips!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Funderade just om min ensamma söndagskväll i Göteborg borde innehålla film på bio och det här tipset kan vara det som gör det. :)

      Radera