maj 07, 2021

En ny livsuppgift.

Ett två tre, nu börjar årets rosé skrev jag på instagram häromveckan. Då satt jag på en uteservering i Kalmar med Rachel. Hade ansiktet mot solen, ryggen mot en vägg, ett rosa glas alldeles intill. Det var en fin start på rosésäsongen. 

Egentligen gillar jag tanken på rosévin mer än jag tycker om vinet. Jag älskar rött vin, riktigt torra vita viner, skulle kunna leva på bubbel, men just rosévin har jag aldrig fastnat för. Jag tror att det är för att jag inte har hittat rätt. 

Idag ska jag köpa hem några småflaskor av olika sorter och karaktärer. Ägna fredagskvällen åt en rosévinsprovning. Små glas av ljusrosa och mörkrosa, bäriga och fruktiga, knastertorra och mindre torra viner. Lära mig mer om de olika sorterna. Hitta mitt rosévin.  

3 kommentarer:

 1. Ja, verkligen en bra idé! Rosé är liksom inte bara rosé. En del smakar saft, en del är mer som en torr vit. Jag gillar Mulderbosch. Återkom gärna med dina bästa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mulderbosch, det ska jag testa. Har inget direkt favoritvin ännu, men har lärt mig att jag verkligen föredrar friskt & bärigt framför smakrikt & fruktigt.

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att besegra för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Dödsförtrollning
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem för en hållbar lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera