maj 10, 2021

Den första dagen.

Så blir det måndag vecka nitton. Min lediga vecka. Min skrivvecka. Jag vaknar flera gånger under natten, kan inte dröja mig kvar när klockan äntligen ringer. Är lika ivrig som om det vore en semester som väntade. 

Jag har spenderat så många av helgens timmar med att redigera. Läsa, stryka, skriva om, lägga till. När jag slog upp datorn och sjönk ner vid matbordet i morse var jag redo att skriva. Att ta berättelsen vidare. 

Skrev tvåtusen ord. Tog min man i handen och gick ut för en lång lunch. Åt asiatiskt och tvingade honom gå en omväg hem så att jag kunde göra research runt Engelbrektskyrkan. Sedan lät jag en av mina karaktärer flytta in på en av gatorna intill kyrkan.

Tog min dator och sjönk ner på ett café. Beställde en cappuccino och skrev tills det plötsligt hade gått två timmar och ytterligare tvåtusen ord. Det verkar vara en magisk gräns för vad jag klarar av att få ur mig i ett svep.

Nu ska jag snart avsluta min första skrivdag med att redigera dagens kapitel. Imorgon ska det vara tjugo grader varmt och jag ska spendera åtminstone delar av dagen på en uteservering. Ensam med min dator, solglasögon på och ett glas vin intill.  

5 kommentarer:

 1. Det låter onekligen härligt! Jag läser sedan din bok sedan! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får hoppas att det blir en bok av det här. 😅

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att besegra för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Dödsförtrollning
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem för en hållbar lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Låter fint.:) Så glad över att våren äntligen kommit, lagom till kortveckan dessutom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är 23 grader i Stockholm idag! Har redan gått från jeansskjorta och kavaj till bara jeansskjorta och sen till en tunn långärmad topp. Så varmt! Så underbart!

   Radera