mars 26, 2020

Tjugosjätte mars.

Kanske är idag är den första riktiga vårdagen. Solen skiner och gör luften varm. I varje gathörn står människor med ansiktet mot solen och jag möter människor som bär sina jackor i händerna. Jag måste tvinga mig själv att arbeta, har ingen lust alls. Drömmer om att sitta på en uteservering och dricka kaffe och skriva helt ostört.

Jag går förbi en guldsmed och lämnar in min förlovningsring för förminskning. I flera veckor har den varit på vippen att trilla av. Det känns tomt på mitt vänstra ringfinger nu. Jag är hungrig hela tiden, även när jag precis ätit. Igår drömde jag om sockerkaka, inatt om pannkakor. Alldeles nyss dagdrömde jag om glass.

2 kommentarer:

 1. Jag dagdrömmer om krispig, kall isbergssallad. Snart får jag ta mig ur karantänen och köpa mig ett huvud och bara mula i mig.. mums.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera