mars 25, 2020

Hoppas inte.

Bara en märklig liten tanke som lekt runt i min hjärna de senaste dagarna: det här viruset som breder ut sig därute, tänk om det hade varit superdödligt. Tänk om det hade haft en dödlighet på femtio procent, eller sjuttiofem procent eller nästan alla som det kom över.

Jag undrar hur det hade varit. Undrar hur paniken hade sett ut. Om alla hade låst in sig pangboom, bara ätit de konserver som de råkat ha längst in i skåpen, struntat i att toalettpappret tog slut, slutat gå till affären eller ens utanför dörren.

Jag menar inte att negligera viruset som det ser ut idag, men det förstår ni ju. Tänker bara att det är en fascinerande liten tanke att leka med.

5 kommentarer:

 1. Ja, jag håller med dig. Och tänk om det muterar till en farligare variant. Har det inte pratats om det? Jag hoppas det lugnar ner sig och försvinner för gott... Oroande är det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att det har pratats om att viruset kan mutera, men jag vet inte exakt vad det har inneburit. Men ja, läskigt som tusan.

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Jag tänker det om sett var riktigt aggressivt, och inte smittade innan värden har symtom, så skulle det ju ta död på sig själv ganska fort, för om människan som är infekterad får symtom och sedan snabbt för så hinner hen ju inne smitta många.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, om det var ett väldigt snabbt förlopp skulle det ju vara så.

   Radera