april 03, 2019

Tänk om man kunde gå bort allt.

När klockan blir fyra har jag gjort nästan alla uppgifter som behövde göras för dagen. Jag slänger ner datorn i väskan och lämnar kontoret. Känner hur jag behöver frisk luft att vädra tankarna med och asfalt under mina skor för att hjälpa dem bena sin väg ut.

En timme senare har jag promenerat hem. Ännu en timme senare har jag kokat ägg och havregrynsgröt. En timme efter det har jag bråkat med barnet som skulle äta hemma hos en kompis men gjort något helt annat.

Ibland önskar jag att han var tre år igen. Ni vet hur man brukar säga att ju större barn, desto större problem? Jag har alltid tyckt att det är en konstig sak att säga, men jag förstår det nu.

Effekten av asfalten under mina fötter och den friska luften i tankarna är borta, men jag har fortfarande en arbetsuppgift som måste göras innan dagen kan vara över. Ett dokument som måste få sitt innehåll. Men det handlar åtminstone om enklare saker än barnuppfostran.

4 kommentarer:

 1. Barnuppfostran ja.. min son fyller tre i slutet av sommaren och jag har precis köpt en bok som heter Fem gånger mer kärlek och är skriven av nån som heter Martin Forster. Jag har ingen aning om ifall den är bra för jag har inte börjat läsa i den än, men jag blev rekommenderad den av nån som jobbar med föräldragrupper i kommunen. Jag läste också Helena Harryssons "Våga vara vuxen" när min son var bebis. Lite fjantig titel kanske men jag tyckte den var bra. Hon verkar också ha skrivit "Släpp taget och håll i - handbok för tonårsföräldrar". Den kanske du skulle kunna läsa?? Jag vet inte om "läsa" är rätt "väg" men det kanske kan ge någonting i alla fall. Föräldraskapet alltså, vilket äventyr!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tips! Ska kika på det. Tänker att all slags vägledning är fint och bra och värt att utforska.

   Radera
 2. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  SvaraRadera
 3. Jag är Laura Dalek från (ALABAMA), När jag så småningom hittade vittnesmål om den här stavspelaren Dr Ilekhojie, hur han hjälpte många människor att få sina älskare och trasiga hem tillbaka, kontaktade jag honom också för att jag var absolut desperat efter att få min älskare tillbaka. Livet utan min älskare var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde att kärleksstava kunde vara lösningen. Efter att ha diskuterat resolutionen med Dr Ilekhojie gav han mig hopp om att han kommer att återställa min relation. Jag kände mig säker på att han faktiskt skulle få min älskare att återvända hem och det gjorde han! Det är fantastiskt vad den här stora stavmästaren har gjort för mig, hans hjälp är ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr Ilekhojie. Han gör sitt jobb så bra att han är organiserad och mycket funktionell. så glad att min älskare återvänder hem. Om du behöver hjälp, kontakta honom just nu genom dessa detaljer nedan: E-post: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

  SvaraRadera