april 02, 2019

Livet är så konstigt.

Det kommer ett mail på morgonen. Det står att en kollega hastigt har gått bort. På något sätt skiner solen ändå utanför våra fönster. Fåglar kvittrar och på träden kommer nya knoppar och minuterna fortsätter att gå. Min mamma ringer och berättar att de har upptäckt något på mammografin och att hon kan känna en knöl. Ändå fortsätter jorden att snurra.

Jag går genom en tunnel. Bakom mig hör jag snabba fotsteg. Jag hörde den sortens fotsteg för många år sedan också. Då kände jag händer om mina axlar, hur de försökte tvinga in mig på en sidogata. Jag slet mig loss den gången. Nu fortsätter fotstegen förbi mig. Jag har inte klarat av snabba fotsteg bakom min rygg på många år.

2 kommentarer:

 1. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  SvaraRadera