december 27, 2018

Många ord om väldigt lite.

Jag tar den här julledigheten på stort allvar. Sitter fortfarande i nattlinne och morgonrock fast klockan är eftermiddag och så vidare. Har slutat plocka så det är mysigt stökigt hos oss. Det känns mysigt just nu iallafall, kanske för att stöket inte stressar någon. Och för att det är mer stökigt än skitigt, om ni förstår skillnaden.

Mitt barn är hos min mans syster och fikar och hänger, bara de två. Han är väl hemma om någon timme eller så och då ska vi träna danspass framför youtube. Vi har samma problem, han och jag, att vi inte gillar träning. Jag försöker hitta träningsformer tillsammans med honom som inte är dödstrista och just nu är det tydligen afrodans som fungerar.

Efter det ska jag både duscha och klä på mig riktiga kläder, även om det är lite mot min vilja. Det är så satans skönt att ha nattlinne och morgonrock, så mjukt och oskavigt. På tal om det så konstaterade vi vid frukosten att ingen har något som de vill ha på sig på nyårsafton. Spenderade således ett par roliga timmar på webben och nu är tre nyårsoutfits hemklickade och levereras med bud under morgondagen. Det var skoj.

Annars händer det inte så mycket här. Jag har läst två böcker och vi har varit på bio. Dukat fram och dukat bort julmat. Det är bara en halv julskinka och en jäkla massa grönkål kvar nu. Jag tänker att de får gifta sig i en paj idag. Jag har för övrigt druckit en dry martini om dagen sedan jag fick glas och virke i julklapp, känner mig så elegant och vuxen. Igårkväll drack jag den i nattlinnet och det gjorde verkligen inte känslan sämre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar