juli 28, 2023

Rapport från väderprognosen och dagen.

Så blåser regnet bort ur väderprognosen, ligger bara kvar på nätterna och då får det gärna rasa ner utanför. Så typiskt mig att romantisera allting, att se framför mig hur vi ligger under frasiga hotelltäcken och tittar på en himmel som stormar ovanför Paris.

För övrigt har jag äntligen lyckats göra min man till en rödvindrickare. Han har en naturlig fallenhet för nörderi så jag förstår inte varför han inte har fastnat för rödvin innan, för är det något som uppmuntrar till entusiasm så är det vin.

Det krävdes en vecka bara vi och någon slags halvsemester för honom, samt ett uttalande (från honom) om att det är dags att bli vuxen och att dricka vin är sista klivet över, för att han skulle falla dit på riktigt. Nu provar vi oss fram mellan länder, regioner och druvor för att hitta hans rödvin. Vi har ännu inte fördjupat oss i Frankrike, vi sparar det till nästa vecka.

Nej, nu behöver jag ta tag i livet och arbetet. Jag har saker som verkligen behöver göras idag innan min lediga vecka, ändå har jag precis ägnat tjugo minuter åt att flytta runt en kudde. Ska örfila in mig själv i ledet och börja göra nytta. Tack och hej. 

3 kommentarer:

  1. Ni verkar få perfekt väder! Tänkte STACKARS MÄNNISKOR 🤭, när du skrev att ni skulle till Paris i slutet av juli, såg framför mig 35 grader och stillastående luft, men lite över 20, blir inte bättre! Vilken tur!

    Lohe

    SvaraRadera
  2. Även fast jag inte känner din man chockas jag av att han inte varit rödvinsdrickare! Känns så on point. Tur du har dragit in honom!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Så otroligt tvärtemot hans personlighet att inte dricka rödvin. Men det är lugnt, jag har fixat det nu. 😅

      Radera