juli 12, 2023

Om att det börjar kännas.

Jag har små sår på fingertopparna efter att ha packat upp hundra och åter hundra kartonger. Vi har ett nästintill komplett kök och så gott som ett färdigt kontorsförråd. Listan med saker som jag glömt/inte tänkt på fortsätter växa och min mage har börjat svida.

Jag är en aning ensam, har ingen att bolla med, ingen som kan kliva in och ta över, och det känns. Jag känner mig ensam och stressad. Inte stressad över att inte hinna inreda klart till den fjortonde augusti, utan stressad över att jag inte kommer hinna vara ledig, att hösten plötsligt kommer vara här utan att jag har fått någon vila alls.

5 kommentarer:

  1. Åh men måste allt bara klart den 14? Tänker att om konsekvensen blir att du inte alls får vara ledig är det inte värt det även om perfektionisthjärnan gärna vill leverera, men ger inte sån prestation mest en tom eftersmak. Din chef är ju vettig, be om hjälp att prioritera så att även du får ha all glans kvar. /jagborhär

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vill verkligen att det ska bli en wow-känsla när man kliver in genom dörrarna, att alla ska få det så bra som det bara går. Jag tror inte att det kommer lämna en tom eftersmak, tvärtom att det kommer kännas 100% värt det. Min chef är ledig och planerar sitt bröllop som kommer vara utomlands senare i sommar. Han hade absolut klivit in om jag hade bett honom men han har ju fullt upp med sitt.

      Radera
    2. Åh, ja det kommet ju kännas helt fenomenalt, känner mig så neggig som skrev att det kunde bli en tom känsla, oftast blir det ju inte det. Du är grym, blev glad för ditt boksällskap också - låter som en idyll på sitt sätt.
      Det där med chefen var mest för att få ett bollplank på vad som egentligen behöver göras, oftast är det ju ingen annan som behöver göra det men att känslan kan lätta.

      Radera
  2. Undring från en annan som jobbar över lite mer än jag vill :/ kompenseras alla timmar på nåt sätt? Ekonomiskt eller ta ut ledighet när tillfälle ges?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är övertidskompenserad, vilket innebär att jag inte får betalt för övertid utan istället får en vecka semester extra. Just nu är ju dock problemet att jag inte ens kan ta ut semester, så det är ingen toppendeal den här sommaren direkt. Men jag kommer kunna ta extra ledighet senare i höst.

      Radera