september 15, 2021

Trettiofem.

Idag blev jag trettiofem. Firade mig själv med kaffe på sängen, rostmackor med marmelad och dagens första möte med kameran avstängd, håret fortfarande i snodd, naket ansikte och mjukisbyxor på. 

Lunch och lunchträning. Jag vägrar stressa idag. Jag ska leva trettiofem år till. Snart ska jag klippa mig och sen möta barnet för att få min födelsedagspresent. Det är en timme på Nationalmuseum med honom. Den bästa presenten nånsin. 

Jag har fått order av min man om att vara hemma klockan nitton och dessutom vara i ett presentabelt skick. Har meddelat att jag bara kan göra mitt bästa efter en timme på Nationalmuseum. 

6 kommentarer:

  1. Stort grattis på 35-årsdagen! Vilken ungdom du är!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slutade han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningshanterare som kunde hjälpa mig att trycka en trollformel för att få honom tillbaka men jag är typen som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade ut stavningen och han berättade att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckligt tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationer, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e -postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) Love Spells
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Örtläkemedel för alla sjukdomar/sjukdomar
      4) Äktenskapsförtrollningar
      5) Graviditet
      6) Uppbrottsspells
      7) Dödsförtrollning
      8.) Du vill bli marknadsförd på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här underbara mannen om du har problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Grattis i efterskott från en som blir 69 idag.... nästan dubbelt så
    gammal som du.

    SvaraRadera
  3. Grattis!
    Som ovan: Du är så ung! Fortfarande sotis på att du har så stort barn när du är så ung! :-)

    SvaraRadera
  4. Jag visste aldrig att jag kunde få tillbaka min fästman tills jag kontaktade Dr Isikolo som hjälpte mig. Jag hade ett fruktansvärt missförstånd med min man och vi gick olika vägar. Jag var nedstämd känslomässigt och visste inte vad jag skulle göra för att hjälpa situationen. Så jag fick veta om Dr Isikolo. Jag kontaktade honom och fick honom att hjälpa till med mina problem. Han berättade för mig allt jag behövde veta och förstod och jag följde procedurerna och han fixade så småningom problemet åt mig och nu är jag och min fästman tillsammans igen och jag vet att vi snart kommer att gifta oss. Det hade inte varit möjligt om Dr Isikolo inte hjälpte mig som utlovat. Resultatet av hans arbete visar sig säkert efter 48 timmar och det är 100% garanterat. Det är synligt för mig att se effekten av resultatet av allt han gjorde för mig och verkligen kärleken och tillgivenheten mellan mig och min fästman är helt återställd och det gläder mitt hjärta att jag inte förlorade honom till någon där ute. Han kan lika gärna hjälpa dig om du vänder dig till honom nu. Sms:a honom på WhatsApp eller Viber honom på +2348133261196 eller mejla: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera