september 15, 2021

Trettiofem.

Idag blev jag trettiofem. Firade mig själv med kaffe på sängen, rostmackor med marmelad och dagens första möte med kameran avstängd, håret fortfarande i snodd, naket ansikte och mjukisbyxor på. 

Lunch och lunchträning. Jag vägrar stressa idag. Jag ska leva trettiofem år till. Snart ska jag klippa mig och sen möta barnet för att få min födelsedagspresent. Det är en timme på Nationalmuseum med honom. Den bästa presenten nånsin. 

Jag har fått order av min man om att vara hemma klockan nitton och dessutom vara i ett presentabelt skick. Har meddelat att jag bara kan göra mitt bästa efter en timme på Nationalmuseum. 

5 kommentarer:

 1. Stort grattis på 35-årsdagen! Vilken ungdom du är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slutade han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningshanterare som kunde hjälpa mig att trycka en trollformel för att få honom tillbaka men jag är typen som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade ut stavningen och han berättade att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckligt tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationer, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e -postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Örtläkemedel för alla sjukdomar/sjukdomar
   4) Äktenskapsförtrollningar
   5) Graviditet
   6) Uppbrottsspells
   7) Dödsförtrollning
   8.) Du vill bli marknadsförd på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här underbara mannen om du har problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Grattis i efterskott från en som blir 69 idag.... nästan dubbelt så
  gammal som du.

  SvaraRadera
 3. Grattis!
  Som ovan: Du är så ung! Fortfarande sotis på att du har så stort barn när du är så ung! :-)

  SvaraRadera