september 29, 2021

Många timmar.

Jag vandrar fram och tillbaka över tunnelbaneperrongen. Väntar på tåget och samlar stegen på hög. Når aldrig fram till tiotusen innan dagen tar slut. Fotsulorna ömmar mot klackarna, mot asfalten, men jag tänker bort det.

Maten är klar när jag kommer hem. Vi byter om till träningskläder och säger bara en timme. När jag öppnar datorn sitter en gul post it-lapp med punkter som inte hunnits med under dagen. Tänker bara en timme. Om och om igen, bara en timme. Det är så många timmar.

1 kommentar:

  1. Äntligen har min lycka återställts, min ex -kärleksman återvände hem igår efter 9 månader av vårt äktenskapsseparation. Jag trodde aldrig att min kärleksman Michael kommer att komma tillbaka till mig, jag har försökt så många sätt att be min man om ursäkt för att förlåta mig för att jag lurade på honom en gång och det händer så felaktigt, han fick reda på att jag har lurat på honom och någonsin sedan dess har han betett sig onormalt mot mig, min kärleksman Michael gjorde slut med mig och ville skiljas. vi är båda gifta i flera år nu och vi har ett manligt barn tillsammans.
    Jag älskar min man så mycket och för vårt barns skull som bara är 3 år övergav Michael oss och flyttade till en annan kvinna i samma stad. Jag var så orolig och jag ångrade fusk trots att jag ber om ursäkt flera gånger men han kommer inte att lyssna eller komma tillbaka till mig, jag var villig att göra alla möjliga medel för att få honom att komma hem igen, tills dess delar jag min situation med min syster Anna och hon rådde mig att kontakta kommunikation med en äkta kärleksskrivare som heter Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) jag kommunicerar med honom via hans e -postmeddelande jag pratar med honom för att få tillbaka min ex -kärleksman. Dr Oduduwa svarar till mig och han sa att mitt problem är lätt för honom att lösa, sedan skriver han ut en lista över stavningsartiklar som ska användas för att göra besvärelseböner, jag köper också en talismanring som användes för kärleksbindande stavningsritualer. resten är enkelt och lätt att förstå kärleksskrivningsbönproceduren gjordes inom 2 nätter. den tredje dagen fick jag ett telefonsamtal från okänt nummer och se, det var min kärleksman Michael som ringde mig för första gången efter 4 månader vi separerar från varandra, jag är så upphetsad idag och jag rekommenderar starkt Dr.oduduwa till alla som är villiga att få samma kärlek stavning resultat för att få tillbaka ex kärlek antingen manlig eller kvinnlig ex kärlek kommer att återvända inom tre dagar efter kärlek stavning bön.
    det fungerar för mig utan några biverkningar och idag är jag väldigt glad att min kärleksman bor hemma hos mig och vår son Felix är mycket glad över att få växa upp med sin pappa. Jag delar denna information här ute eftersom jag vet att det säkert kommer att hjälpa någon någonstans som går igenom relationshjärtan. detta är den enklaste och enklaste lösningen för att få tillbaka sin kärlekspartner efter skilsmässa eller separation.
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera