september 14, 2021

Den längsta dagen.

Så går en tisdag i mitt liv och den har varit otroligt lång. Här kommer min dag i tidpunkter:

05:50. Vaknar tio minuter innan alarmet av att saker som behöver göras redan trillar omkring inuti huvudet. Slår på kaffebryggaren, blandar en proteinshake och drar på träningskläder. 

06:30. Kliver in på gymmet. Tio minuter hopprep, tio minuter stretch. Bänkpress, axelpress, framåtlyft med skivstång och hög kabelrodd. 

08:00. Kommer hem, slår upp datorn och svarar på de första mailen. Svarar de som skrivit på teams. Äter kvarg och ett ägg ståendes vid köksbänken. Duschar. Struntar i att blåsa håret. Sminkar mig. Vida byxor, tunn långärmad topp.

09:00. Det första mötet drar igång. Sedan det andra, sedan det tredje. 

12:00. Äter lunch som min man snickrat ihop bestående av rester på sallad, oliver, fetaost, pulled beef och falafel. Gräddfil på köttet, hummus till falafeln. Promenerar trettio minuter med en kaffe i handen. 

12:45. Jobbar. Mailar. Skriver. Pratar i telefon. Fler möten, fler telefonsamtal, fler mail. Vinkar hej då till min familj som går och tränar. Ännu ett möte. Pratar hundra år med min chef. 

17:40. Brer två mackor och gör en kopp te. Stirrar ut i luften i två minuter innan jag inser att jag hinner tömma diskmaskinen och fluffa kuddarna i soffan. 

18:00. Digitalt föräldramöte. Jag har undrat över föräldramöten på gymnasiet, men det verkar vara nästan samma som på grundskolan. Bra information, bra folk. 

19:00. Digitalt styrelsemöte i bostadsföreningen, idag med fokus på underhållsplanen. Upplyftande! Verkligen helt rätt som dagens sista möte i den elfte timmen. 

20:30. Dräller ut i vardagsrummet och ner i soffan där resten av min familj hänger. Det känns som att ögonen går i kors. Har bara en enda sak kvar att göra: måla naglarna. Velar mellan mörkrött och klarrött. Väljer klarrött.

21:00. Tack och godnatt. Imorgon när jag vaknar är jag trettiofem. Hurra!

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slutade han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningshanterare som kunde hjälpa mig att trycka en trollformel för att få honom tillbaka men jag är typen som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade ut stavningen och han berättade att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckligt tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationer, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e -postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Örtläkemedel för alla sjukdomar/sjukdomar
   4) Äktenskapsförtrollningar
   5) Graviditet
   6) Uppbrottsspells
   7) Dödsförtrollning
   8.) Du vill bli marknadsförd på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här underbara mannen om du har problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Grattis på födelsedagen! :) Hoppas du får en dag mindre fylld med möten och hinner fira lite.

  SvaraRadera
 3. Stort grattis på födelsedagen, Christel! Hoppas du får en himla fin och härlig dag! :)

  SvaraRadera