september 16, 2021

Om igårkväll.

Han har bokat bord på en liten restaurang på Kungsholmen. Jag tror att det är ganska tjusigt, säger han. Jag kliver i en vadlång silkeskjol och höga klackar. Små runda guldknappar i öronen, rött läppstift och en sylvass page. 

Vi äter i tre timmar. Nio rätter serveras i en strid ström. Vinglasen fylls på. Hans mjuka blick på andra sidan bordet, min fot som stryker mot hans ben. Efteråt promenerar vi längs Norr Mälarstrand. Månen hänger tungt längst ner på den mattsvarta himlen. Min kjol fladdrar längs benen. I luften vibrerar hösten.

Lägenheten ligger i mörker när vi kommer hem, bara en tunn lampa lyser i hallen. Barnet sover djupt i sin säng. Jag byter om till nattlinne, sminkar av mig och borstar tänderna. Drar en borste genom det korta håret, gnider in nattkrämen i ansiktet. 

Han står så nära bakom mig. Hans läppar mot min nacke. När jag somnar är det till hans tumme som gör cirklar mot min rygg. 

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slutade han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningshanterare som kunde hjälpa mig att trycka en trollformel för att få honom tillbaka men jag är typen som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade ut stavningen och han berättade att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckligt tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationer, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e -postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Örtläkemedel för alla sjukdomar/sjukdomar
  4) Äktenskapsförtrollningar
  5) Graviditet
  6) Uppbrottsspells
  7) Dödsförtrollning
  8.) Du vill bli marknadsförd på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här underbara mannen om du har problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera