september 13, 2021

Om en främling.

Jag står på tunnelbanan och lutar mig mot glasväggen. Vi rullar in på en station och kvinnan som står bredvid mig går mot dörrarna. Samtidigt som de öppnar sig rasar hon ihop, slår med en smäll ner i golvet. Någon drar i nödbromsen, jag faller ner på knä bredvid henne, har slagit numret till 112 utan att tänka på det.

Hon vaknar till, reser sig alldeles för fort. Jag håller henne under en arm och leder henne till en bänk medan den lugna rösten i mitt öra berättar att ambulansen är på väg. Svetten pärlar sig i hennes panna. Tio minuter senare är hon borta och det slår mig att jag aldrig kommer att få veta hur hon mår.

5 kommentarer:

  1. Usch, läskigt. Förhoppningsvis var det bara lågt blodtryck eller blodsocker (en tjej i min klass svimmade pga det senare när vi gick i skolan, sjukt läskigt när hon bara föll ihop) eller liknande men tur att någon (du) reagerade så fort.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas det! Hon sa att hon aldrig hade svimmat tidigare, så tror och hoppas att det säkert var blodtrycket eller blodsockret som föll.

      Radera
    2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slutade han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningshanterare som kunde hjälpa mig att trycka en trollformel för att få honom tillbaka men jag är typen som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade ut stavningen och han berättade att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckligt tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationer, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e -postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) Love Spells
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Örtläkemedel för alla sjukdomar/sjukdomar
      4) Äktenskapsförtrollningar
      5) Graviditet
      6) Uppbrottsspells
      7) Dödsförtrollning
      8.) Du vill bli marknadsförd på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här underbara mannen om du har problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Vilken tur att du var där och gjorde det du gjorde! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänker att någon annan hade gjort det jag gjorde om jag inte varit där. :)

      Radera