september 12, 2021

Och så kom söndagen.

Våra söndagar har blivit en dag av måsten. På ett sätt är det skönt, att spara saker till söndagen, men jag saknar de lediga lugna söndagarna. Men å andra sidan är lördagarna hundra procent fria från måsten nuförtiden. 

Söndagarna, de innehåller alltid ett benpass på gymmet, eftersom benpassen är tunga och jag orkar dem aldrig riktigt på vardagar. Söndagarna är dagen då vi städar, vattnar alla växter och förbereder veckans middagar. Dagen då vi bäddar rent i sängarna och tvättar tomt i tvättkorgen. 

Den här hösten verkar söndagar också vara en dag då alla tre sjunker ner vid matbordet med sin dator och avslutar sånt som inte hunnits med under veckan. Mestadels mail för min man och mig, skolarbete för barnet. 

Söndagar har blivit tunga dagar, fast samtidigt är det skönt på något sätt. Antagligen för att barnet är stort och söndagar har blivit dagen då det är tydligt, när vi samarbetar och hjälps åt. Och det är ju jävligt fint, när man tänker efter.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slutade han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningshanterare som kunde hjälpa mig att trycka en trollformel för att få honom tillbaka men jag är typen som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade ut stavningen och han berättade att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckligt tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationer, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e -postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Örtläkemedel för alla sjukdomar/sjukdomar
  4) Äktenskapsförtrollningar
  5) Graviditet
  6) Uppbrottsspells
  7) Dödsförtrollning
  8.) Du vill bli marknadsförd på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här underbara mannen om du har problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera