augusti 24, 2021

Håll ut.

Det regnar pengar ur oss just nu. De ringde från bilverkstaden, den trasiga fälgen är lagad och däcket är bytt. Det kalaset kostade en slant, om vi säger så. Dagen innan slutade vår ugn värma över hundrasextio grader. Några timmar senare lade dammsugaren av. Morgonen därpå gav vår Moccamaster ifrån sig mycket konstiga ljud.

Den verkar hålla ännu, kaffebryggaren. Men den kommer antagligen inte leva för alltid. Jag hoppas att den lever en stund till. En liten stund till bara.  

6 kommentarer:

 1. Tycker alltid att det är så. Allt på en gång både när det gäller psykiskt jobbiga grejer och att saker går sönder. Som att man ska prövas ordentligt.

  SvaraRadera
 2. Sägs att det oftast är 3 saker som pajar efter varann... håller tummen att kaffebryggaren bara gav ifrån sig en suck över att sommaren är på det sista��

  SvaraRadera
 3. Det slog mig nu att ugnen nog går att laga. Vår värmde också vara till typ 120 (?) för inte så länge sedan och det var något element som lagt av. Eller om det var fläkten. Tråk-pengar ändå, men bättre än att köpa nytt i alla fall!

  Och däck, fyfasen. Räcker ju aldrig att köpa bara ett nytt heller, minst två behöver alltid bytas. Blä!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra, det ska jag kolla upp, det där med ugnen!

   Radera