augusti 03, 2021

Barnet och drömmarna.

Vi håller oss vakna tills det slår över till den tredje augusti. Ligger i sängen och läser om att vandra i Sälen - vilket är en helt annan historia - och väntar på midnatt. Väntar på att reservantagningen till gymnasiet ska bli klar. Väntar på att se om barnet, som har varit första reserv, har blivit antagen till sitt förstahandsval. 

Jag håller ögonen fästa på klockan längst upp på min telefon. Ser hur den slår över till 00:00 och loggar in. Ropar grattis! till barnet som ligger i sin säng i rummet intill. Han har drömt i så många år om att få läsa samhällsbyggande och arkitektur på Thorildsplans gymnasium och nu ska det bli verklighet.

4 kommentarer:

  1. Skönt med en positiv nyhet just nu! :) När det gäller biverkningar av mediciner, och som ska gå över inom några veckor - det är absolut värt den jobbiga perioden för att sedan må bättre. Har själv varit i samma situation. Tänk att ni slipper vara lika oroliga för nya anfall och att veckorna går fort. När man dessutom är medveten om vad förändringar i humör etc. beror på är det lättare att hantera dem. Också lätt att leta efter tecken på biverkningar, som kanske bara är normala svängningar, när man vet att de kan komma. Hoppas de går över snart och att han mår bra.

    SvaraRadera