augusti 30, 2021

För alltid augusti/september.

På måndagen kommer sommaren tillbaka. Jag har lång satinkjol och stickad tröja, kolsvarta solglasögon och rött läppstift. Jag jobbar de sista timmarna från ett café. Promenerar hem genom Vasastan, bär ett paket under ena armen, sicksackar fram på trottoarerna. 

På matbordet står rosor i orange, rött och vitt i den bruna Iittalavasen. Jag lagar en köttgryta som puttrar i flera timmar. Tänder ljus och häller upp ett glas rödvin. Har uppenbarligen höst i sinnet men njuter av de bara benen under kjolen. Av ljummen luft som strömmar in från den öppna balkongdörren, men som inte längre bär doften av riktig sommar.

Jag har sagt det förut, men det här är verkligen den bästa årstiden.

2 kommentarer:

  1. DU BEHÖVER LÅN Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2% EMIAL: (remy.credit111@gmail.com) Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag karlsson Mehterzail från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com Gud välsigne dig, herr REMY FINK....

    SvaraRadera