januari 27, 2021

Tre snabba från dagen.

Inleder starkt genom att ljuga redan i rubriken. Två av tre är nämligen från igår, men vem räknar. Här kommer tre reflektioner från dagen:

1. Barnet har återgått till ett par dagars skolundervisning så det var bara jag och min man hemma idag. Vid lunchtid försvann även han. Hans chef bad honom ta med sig en kollega ut på lunch då de misstänker att kollegan är deprimerad. Jag strosade runt i ensamheten och tystnaden, njöt säkert hela tio minuter innan telefonen ringde igen. 

Så tvåan och trean. Först en kort bakgrund: igår var en jobbig dag. Hade möten som gick in i varandra hela dagen och lämnade sista mötet med fyrtiofem olästa dagsfärska mail. Satte mig i soffan med datorn efter middagen. Halv nio var sista mailet skickat. Ursprungsplanen var en löprunda på kvällen, men handen på hjärtat, är det någon som tror att det hände?

2. Det blev ingen löprunda, dock en promenad. Svänger in på Östermalm och upptäcker några ensliga smågator in att en man går tio-femton meter bakom mig. Han svänger när jag svänger, håller samma tempo som jag, korsar gatan när jag korsar den, går lite fortare när jag ökar takten. Han tar långsamt in på mig och det är ingen annan i närheten. Han har gråa mjukisbyxor, mössa och luva och håller ansiktet neråt så att det ligger i skugga. Han ser ut som prick alla våldtäktsmän i rekonstruktionsfilmerna på Efterlyst. 

Jag drar upp telefonen och ringer min man för att berätta var jag är. Inget svar. Inser att jag ser folk på en korsande gata och börjar småspringa dit. Kommer fram till gatan och det är liv och rörelse. Mannen som (antagligen inte) förföljde mig viker av åt andra hållet. 

Den där rädslan, när hjärtat bultar som hammarslag mot revbenen och pulsen dånar i öronen, när man tänker att det faktiskt kan vara nu som allting går sönder. Helvete. Jag har fortfarande fladdrande andetag.

3. Tröttheten blev inte mindre av promenaden igår, efter adrenalinet kom den stora utmattningen. Klev in i duschen och stod med slutna ögon mot duschväggen och lät vattnet bara rinna. Gned in schampo i håret men mindes inte om det var för första eller andra gången. Tänkte äh vad fan och tryckte ut ännu mer schampo i handflatan. Idag är håret så rent och mjukt att jag misstänker att det tvättades tre gånger.

Jaha. Det var tre snabba, som egentligen var rätt långa. Ber om ursäkt för uppenbart missledande rubrik.

7 kommentarer:

 1. Fy vad läskigt! Tycker inte om att gå själv i mörkret. Har så livlig fantasi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. usch, det är så hemskt att man reagerar så som kvinna, bara för att man VET att det kan hända. blir arg! kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad sjukt det är egentligen, att man vet och liksom nästan är beredd på att det kan hända? Så borde det inte vara.

   Radera
 3. Hua!
  Det värsta är att du säkert hade helt rätt i din känsla. Man har ofta det. Usch, så otäckt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag grubblade på just det, om jag var rätt i min känsla eller om det var tankarna som ställde till det. Magkänslan säger att jag nog hade rätt i känslan. Så obehagligt att tänka på det eventuella före och efter som kunde ha varit nu.

   Radera