januari 28, 2021

Drömmen om skrivbordet och dagarna.

Det har snöat hela dagen. Temperaturen har sjunkit långt under nollstrecket. Kylan rör sig längs golvspringorna. Jag har fötterna på elementet framför sovrumsfönstret. Skriver mail och sammanställningar, följer upp och fyller i, men drömmer om en annan sorts vardag. 

Jag använder fortfarande strykbrädan som skrivbord, men drömmer om ett gammal skrivbord i trä ståendes framför sovrumsfönstret. Då behöver vi bygga om garderoben, säger min man. Han tittar på garderoberna som sträcker sig längs sovrumsväggen. Ja, varför inte? säger han sen. En timme senare har han skissat på en smalare garderob som når hela vägen upp till taket, i samma gamla stil som lägenhetens lister och socklar. 

Jag lutar mig fram, placerar handen mot hans bröst och ger honom en puss. Låt mig räkna lite, säger han. Jag drömmer om en annan sorts vardag. Ett gammal skrivbord i ljust trä framför sovrumsfönstret, de gamla husen där utanför, de knotiga träden med knoppar som brister ut i löv och sen faller av. Snöfall och solsken. Ett gammalt skrivbord i trä framför mitt sovrumsfönster. Där vill jag sitta och skriva, hela dagarna vill jag sitta där. 

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera