januari 16, 2021

Friskvård, ansiktsvård, fotvård, nagelvård, själavård.

Det är äntligen vinter ute. Så konstigt att jag skriver äntligen, för jag är ju ingen vintermänniska. Fast det är skönt med ett avbrott i det regniga och grå. På fredagen är det svinkallt, men krispigt och soligt och underbart. Lördagen kommer med snö, en lite gråare himmel men också med det vintervita ljuset.

Vi promenerar en och en halv mil. Alla tre på rad. Äter korv med bröd i kylan. Köper semla till barnet och mazariner till oss när vi går hem. Dricker te och värmer oss under filten i soffan. Har hemmaspa allihopa. De med ansiktshår rakar sig, vi lägger ansiktsmask, turas om att ha fötterna i fotbad. Jag målar naglar på både händer och fötter.

Och nu har jag hällt upp ett glas rödvin, ska smutta i två minuter innan jag rullar ut yogamattan. Min man lagar pad thai. Barnet sitter vid sitt skrivbord och ritar manga. Jag ska sträcka ut alla musklerna ordentligt. Kanske pausa för att sippa på vinet ibland.

2 kommentarer:

  1. Kolla vad jag hittat till dig!
    https://www.coolstuff.se/Vikbar-Badbalja/16837?utm_source=Google&utm_campaign=1542823646&utm_term=pla&utm_content=88066150487&gclid=EAIaIQobChMIneX81-6j7gIVB9-yCh1HHwt7EAQYBSABEgLtCPD_BwE

    SvaraRadera