januari 01, 2024

En nyårsafton, en nyårsdag.

Jag har badat tre gånger under det senaste dygnet. Första gången med bubblor i vattnet och bubblor i glaset på badkarskanten, andra gången på tolvslaget i en badtunna hos min bror och tredje gången precis, efter en lång hotellfrukost och i väntan på en sen utcheckning.

Vi ligger bredvid varandra i hotellsängen. Den har höga stolpar och vi sa precis att vi kanske borde ha en likadan. Vi slappar, gör ingenting, väntar på att tiden ska gå, men det är inte tråkigt alls.

Det var en bra nyårsafton. God mat, bra viner, fina människor. Jag lever på gårdagen idag, fast njuter av nuet samtidigt. Om en timme går tåget tillbaka till Stockholm. Vi pratar om vilka pizzor vi vill ha, vilken film vi ska se, hur lite vi ska göra idag.

4 kommentarer:

 1. Gott nytt år!

  Lohe

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år!

  Lohe

  SvaraRadera

 3. Eftersom våra ansikten är olika, så är våra problem. Jag vet inte vilka svårigheter du upplever men jag vill att du ska veta det om du verkligen vill ta dig ur din prövning. Det finns en lösning för dig. Jag vill presentera en man som heter Dr Ajayi för allmänheten, han är en trollformel och han hjälpte mig att rädda mitt äktenskap för ett år sedan. min man lämnade hemmet och sa att han inte längre var intresserad av vårt förbund, det var en chock för mig eftersom jag inte kan minnas att vi grälade, jag fick senare reda på att han var med en annan kvinna, jag bad honom att komma tillbaka hem för att vara med mig och barnen men han agerade inte själv längre, jag fick senare reda på att han har varit besatt av en charm av damen han är med. Jag kontaktade Dr Ajayi och charmen var olöst efter 3 dagar av förtrollningen och min man återvände hem. Dr Ajayi kan utföra vilken typ av besvärjelse som helst. Kontakta honom på Viber / WhatsApp :+2347084887094 eller e-post: drajayi1990@gmail.com

  SvaraRadera