juni 02, 2020

Sommaren kom med juni.

Sommaren kom den första juni. Kom hem från kontoret och sparkade av klackar och byxor, drog blusen över huvudet och ersatte med en mjuk klänning. Mötte barnet och satte oss i Vasaparken, han med en bok och jag med en podd och solen mot de bara benen.

Gick hem och satte oss på balkongen och fastnade där. Barnet duschade och kröp i säng, min man kom hem och hällde upp varsin whisky och satte sig på bänken bredvid mig. Där satt vi tills solen försvann.

Och nu är det en permitterad tisdag och jag vaknar långsamt, under ett mjukt täcke och med balkongdörrarna öppna, med kaffe och datorn och alla orden i huvudet. Jag ska snart gå upp och kliva i en klänning, dra en borste genom håret och sätta solglasögonen på näsan och sedan promenera Stockholm runt över broarna.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera