juni 08, 2020

Fyra månader och en vecka.

Det är måndag eftermiddag och jag har precis kommit hem från jobbet när det ringer på dörren. Där utanför står mina föräldrar. Jag stod inte ut längre, säger mamma. Det är fyra månader och en vecka sedan vi träffades sist. Vi pratade i telefon igår och jag sa att vi kan ses vecka tjugosju. Jag hörde tårarna i hennes röst när hon sa att det blev bra.

Vi promenerar runt kvarteret, plockar upp ett gäng pizzor och går hem igen. Sätter oss vid matbordet och de berättar vad som händer i mina bröders liv och vi berättar vad som händer hos oss. Min mamma och min son ställer sig rygg mot rygg, båda är prick en och åttiofem. Vi kramar dem innan de åker och jag säger att restriktionerna har släppt nu, det behöver inte gå månader till nästa gång. En timme efter att de åkt skickar jag ett hjärta till min mamma.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera