juni 17, 2020

Det har varit ett jobbigt år.

Onsdag. Luften går ur runt lunch, för både Harvey och mig. Vi säger att vi ska åka och äta men det kommer hela tiden någonting emellan och plötsligt är mitt trettonmöte inte särskilt långt bort. Äter knäckemacka och trött sallad och pratar om när livet känns.

Ni vet när man blåser upp en ballong och sen släpper den utan att slå en knut? När den far runt i cirklar medan den tömmer slut på sig själv och till sist ligger alldeles platt på marken. Det är så det ser ut i mitt huvud när det där trettonmötet är över.

Kommer hem och känner hur axlarna glider ner flera centimeter. Tänker att det bara är en arbetsdag kvar, att midsommar är runt hörnet, att solen ska skina och att vi ska vara lediga och tillsammans och snart, snart får jag lite distans.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera