juni 19, 2020

Det allra sista från en midsommarafton.

Vi promenerar längs med vattnet. Det är tjugosex grader men luften tar sig in från vätan, virvlar runt benen och hittar in under kjolen. Vi äter mazarintårta och jordgubbar, dricker flädersaft och kaffe. Kramar systrarna hej då och fortsätter vår promenad. 

Kommer hem och han gör Pimm’s till oss och en läskande drink till barnet. Vi dukar fram en midsommarbuffé, tar våra tallrikar och sätter oss på balkongen. Där blir vi kvar tills solen går ner, genom rosévin, jordgubbar och vaniljglass, en filt som placeras över benen och ett barn som läser och vi som pratar bort en hel midsommaraftonskväll. 

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera