juni 15, 2020

Ännu en måndag.

Kommer hem från kontoret på måndagseftermiddagen. Möter min man i hallen, pussar honom hej då när han går till gymmet, tar min bok och lägger mig under täcket en stund. Barnet är någon annanstans med sina kompisar. För en timme är lägenheten alldeles tyst. Balkongdörren står öppen, en fågel rör sig i trädet där utanför.

Lämnar sängen och drar en tröja över huvudet. Det känns i luften att ovädret är på väg. Klyftar champinjoner och steker i massa smör, häller på grädde och kokar upp en soppa. Strösslar över små bitar av knaperstekt bacon och grovriver parmesan. Männen i mitt liv trillar in en efter en, den sista när bordet dukas.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera