juni 10, 2020

Sommar nu.

På tisdagskvällen får jag den där känslan, den av att det är sommar nu. Barnet har haft skolavslutning och spenderar hela dagen utomhus med sina kompisar. Min man och jag är på Åhléns när barnet textar att de ska hämta sushi och leka sanning eller konsekvens i en park.

Ska vi inte låta någon annan servera oss vår middag då? säger min man när vi går ut från Åhléns och jag sänker ner solglasögonen från huvudet och tar hans hand. Vi sätter oss vid de stora öppna fönsterna på en liten bistro. Ett glas vin till mig och en öl till honom och så varsin hamburgare. Jag har bara en tunn klänning men fryser inte alls.

Vid halv tio trär jag en tröja över klänningen och går för att möta barnet. Mina ben är bara men luften är fortfarande ljummen, i Vasaparken ligger filtar ännu utbredda, människor spelar kubb och någon grill glöder än. Himlen är fortfarande blå, ljuset är kvar.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera