juni 22, 2020

Har inte tid.

Jag är upptagen just nu. Upptagen med att arbeta klart mina sista veckor innan semestern, med att promenera tusen kilometer varje dag, med att ligga i en park och lapa sol, med att sitta på balkongen och prata bort flera timmar med männen i mitt liv, med att planera ett nytt projekt, med att fundera på vilken klänning jag ska ha imorgon, med att välja bland alla färger på krukorna på Svenskt tenn.

Fast allra mest upptagen är jag med att längta varenda vaken minut efter att fortsätta läsa Där kräftorna sjunger och att tänka på att meningarna är så vackert skrivna att det nästan gör lite ont, för någon dag kommer de ta slut.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera