juni 29, 2020

Måndagsnatt.

Jag vet inte om det är för att jag har bränt axlarna i solen eller om det är för att sommarvärmen har varit tropisk i flera dagar, men det är som om jag brinner upp på söndagskvällen. Duschar kallt, kliver i trosor och drar på en mjuk behå utan några kanter, lägger mig som ett kors ovanpå lakanen, mitt i en ljummen bris från det öppna fönstret.

Jag vaknar nolltrefyrtio av att fåglar kvittrar på innergården, som om de är hundratals som ropar till varandra. Ställer mig framför det halvöppna köksfönstret och tittar ut. Den första regndroppen faller, sedan nästa och nästa. Det är som om himlen öppnar sig. Inom en minut regnar det så mycket att det blir till ett dån som studsar mot husfasaderna på vår innergård.

Efter den första smällen vaknar min man. Han ställer sig bredvid mig framför det fortfarande öppna köksfönstret. Vi tittar på blixtarna som kastas från två olika håll på himlen, hör åskan braka loss ovanför oss. Hans tumme rör sig i min svank och jag trär armarna runt mig, äntligen sval, lutar mig mot hans varma hud.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i åratal, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Stoppa skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Graviditet spell
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera