juni 20, 2020

All we ever do is say goodbye.

Jag lyssnar på en gammal spellista och John Mayers röst rinner in i mina öron. Det är en låt jag hört tusen gånger, fast det var länge sedan sist. Då var det precis som han sjöng, att någons röst kastades genom min tysta säng, fast jag äntligen gått vidare. 

Vi hade känt varandra i ett år och sagt hej då så många gånger. Jag trodde att den sista gången var den sista gången. Sedan skrev han den där natten och jag tänkte att det aldrig kunde sluta bra, att mitt hjärta skulle trasas sönder, att det kanske aldrig skulle bli helt igen. Men aldrig någonsin hade jag varit så kär, så jag svarade.

Idag är det tio år sedan vi kom ut på andra sidan av den där natten. Tio år sedan vi bestämde att det skulle vara vi, att det var på riktigt. Det har fortsatt vara på riktigt i alla de här åren. Det har gått tio år sedan vi slutade säga hej då.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera