juni 18, 2020

Midsommarkänslan.

Jag har jobbat från balkongen hela dagen. Haft möten där jag mest behövt lyssna, känt ljummen vind mot huden, hört fåglar kvittra. Klockan är snart tre och jag ska stänga ner, gå på en tidig midsommarledighet. Gå och köpa jordgubbar och vaniljglass, sill och färskpotatis, kallrökt lax och rostbiff, planera för en midsommarpicknick med min mans familj.

Jag tänker att rökta räkor och aioli, ett glas bubbel och en baguette är en perfekt middag kvällen före midsommar. Att sitta länge på balkongen, en tjock tröja när solen försvunnit bortom hustaken, kanske en pimm's om andan faller på.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera